Brownies

podle Lukáš Svoboda

Ty naše oblíbené soboty se jednoduše neobejdou bez sladké snídaně. Tentokrát jsem se vrhla do téhle parádní čokoládové bomby. Spolu s kyselými malinami je brownies dokonalé!

Brownies

Brownies

Brownies

Ty naše oblíbené soboty se jednoduše neobejdou bez sladké snídaně. Tentokrát jsem se vrhla do téhle parádní čokoládové bomby. Spolu s kyselými malinami je brownies dokonalé! Dezerty brownies, sladké, dezert, koláč, čokoláda, maliny European Vytisknout
Porce: 10 Doba přípravy: Doba vaření:
Nutriční hodnoty – kalorie – tuk
Hodnocení 4.7/5
( 3 hlasů )

INGREDIENCE

  • 250g vysokoprocentní hořké čokolády
  • 250g másla
  • 5 vajec
  • 90g třtinového cukru
  • Špetka soli
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 30g nepraženého kakaa
  • 100g hladké mouky
  • 150g malin

POSTUP

Rozehřejeme si troubu na 180 stupňů a vymažeme si menší plech máslem a vysypeme ho moukou.

Připravíme si menší hrnec s trochou vody, kterou začneme ohřívat. Do misky (která odolá teplu) rozlámeme čokoládu a přidáme k ní máslo. Misku položíme na hrnec a na vodní lázni čokoládu spolu s máslem hezky rozehřejeme. Občas promícháme.

Mezitím si rozklepnu vajíčka do misky, přidám cukr a špetku soli. Směs vyšleháme do pěny.

Až když bude čokoláda s máslem rozpuštěná, necháme ji chvíli vychladnout. Poté ji přidáme za stálého míchání ke směsi z vajíček.

K promíchané směsi přidáme mouku, kakao a prášek do pečiva a vymixujeme ji do hladkého těsta.

Těsto přendáme na předem vymazaný plech, posypeme malinami a vložíme moučník do vyhřáté trouby.

Pečeme přibližně 15-20 minut.

Dobrou chuť,

M.

Ingredience a příprava čokoládových brownies

Ingredience na brownies
Příprava brownies
Čokoláda na brownies
Směs na brownies
Čokoládová směs a maliny
Brownies ve formě
Maliny na brownies těstě
Upečené brownies
Hotové brownies

Ochutnali jste tuto čokoládovou bombu? Napište nám, jak Vám brownies chutnali.

Mohlo by se Vám také líbit

Zanechte komentář

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím