Jablečná ovesná kaše se skořicí
Předchozí příspěvek
Po běhání volím jednoznačně tuhle sytou a vynikající snídani, která mi dodá sílu na celý den. Miluji vůni skořice spolu s jablíčky a když přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z pomerančů a pár jahůdek, tak tím pro mě začíná ideální den.
Vločky spolu se skořicí a skořicový cukrem hodíme do mixéru a rozmixujeme do hladka.
Jablíčko pomocí škrabky zbavíme slupky a nastrouháme na struhladle.
Rozmixovanou směs si přendáme do rendlíku, zalijeme mlékem a začneme vařit. Až když nám směs začne pomalu houstnou, přidám jablíčka. Ovesnou kaši stále mícháme, protože se ráda připaluje.
Kaši necháme 4 minuty projít varem a podáváme spolu s jahůdkami a skořicí.
Dobrou chuť,
M.
Věříme, že vám naše snídaně v podobě jablečné ovesné kaše se skořicí chutnala. Napište nám.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím