Jablečná ovesná kaše se skořicí

podle Lukáš Svoboda

Po běhání volím jednoznačně tuhle sytou a vynikající snídani, která mi dodá sílu na celý den. Miluji vůni skořice spolu s jablíčky a když přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z pomerančů a pár jahůdek, tak tím pro mě začíná ideální den.

Jablečná ovesná kaše se skořicí

Jablečná ovesná kaše se skořicí

Jablečná ovesná kaše se skořicí

Po běhání volím jednoznačně tuhle sytou a vynikající snídani, která mi dodá sílu na celý den. Miluji vůni skořice spolu s jablíčky a když přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z pomerančů a pár jahůdek, tak tím pro mě začíná ideální den. Snídaně ovesná kaše, snídaně, jablka European Vytisknout
Porce: 1 Doba přípravy: Doba vaření:
Nutriční hodnoty – kalorie – tuk
Hodnocení 4.8/5
( 4 hlasů )

INGREDIENCE

  • 85g ovesných vloček
  • 350ml bezlaktózového mléka
  • 1 jablíčko
  • 2 lžíce skořice
  • 1 lžička skořicového cukru nebo medu

POSTUP

Vločky spolu se skořicí a skořicový cukrem hodíme do mixéru a rozmixujeme do hladka.

Jablíčko pomocí škrabky zbavíme slupky a nastrouháme na struhladle.

Rozmixovanou směs si přendáme do rendlíku, zalijeme mlékem a začneme vařit.  Až když nám směs začne pomalu houstnou, přidám jablíčka. Ovesnou kaši stále mícháme, protože se ráda připaluje.

Kaši necháme 4 minuty projít varem a podáváme spolu s jahůdkami a skořicí.

Dobrou chuť, 
M.

Ingredience na jablečnou ovesnou kaši se skořicí

Ingredience na jablečnou ovesnou kaši se skořicí
Mixování jablečné ovesné kaše se skořicí
Příprava jablečné ovesné kaše se skořicí
Jablka, ovesná kaše
Mléko do ovesné kaše
Jablka do ovesné kaše

Věříme, že vám naše snídaně v podobě jablečné ovesné kaše se skořicí chutnala. Napište nám.

Mohlo by se Vám také líbit

Zanechte komentář

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím