Jahodová zmrzlina

podle Lukáš Svoboda

Počasí, které teď v posledních dnech panuje si žádá o přípravu další osvěžující zmrzliny. Já tentokrát zvolila české jahůdky a pokusila jsem se o zdravější variantu téhle lahody. Já bych teď osobně mohla zmrzlinu jak k snídani, tak k obědu i večeři. A co vy? 

Domácí jahodová zmrzlina

Domácí jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina

Počasí, které teď v posledních dnech panuje si žádá o přípravu další osvěžující zmrzliny. Já tentokrát zvolila české jahůdky a pokusila jsem se o zdravější variantu téhle lahody. Já bych teď osobně mohla zmrzlinu jak k snídani, tak k obědu i večeři. A co vy? Dezerty zmrzlina, jahodová zmrzlina, osvěžení, léto, domácí zmrzlina European Vytisknout
Porce: 8 Doba přípravy: Doba vaření:
Nutriční hodnoty – kalorie – tuk
Hodnocení 5.0/5
( 2 hlasů )

INGREDIENCE

  • 400g čerstvých jahod
  • 150g bílého jogurtu (1 kelímek)
  • 70ml mléka
  • 10g třtinového cukru (nebo medu podle vaši chuti)
  • Šťáva z jednoho citronu
  • Šťáva z jedné limety 

POSTUP

Ten je vlastně velmi jednoduchý, jahůdky si očistíme, omyjeme a dáme do mixéru spolu se všemi ingrediencemi. 

Vše spolu rozmixujeme a dochutíme podle vaši chuti. Já mám ráda kyselejší chuť, proto dávám hodně citrusů. Pokud ale preferujete sladší zmrzlinky, přidejte med nebo třetinový cukr. 

Poté si zmrzlinu přelijeme do mističek a dáme do mrazáku nejlépe přes noc. 

Pak už si jenom vychutnáváme jahodové osvěžení. Dobrou chuť, 
M.

Ingredience

Ingredience na jahodovou zmrzlinu
Příprava jahodové zmrzliny
Namixovaná jahodová zmrzlina
Hotová jahodová zmrzlina

Udělejte si v těchto teplých dnech naši domácí jahodovou zmrzku a podělte se o své dojmy.

Mohlo by se Vám také líbit

Zanechte komentář

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím