Jahodová zmrzlina
Předchozí příspěvek
Počasí, které teď v posledních dnech panuje si žádá o přípravu další osvěžující zmrzliny. Já tentokrát zvolila české jahůdky a pokusila jsem se o zdravější variantu téhle lahody. Já bych teď osobně mohla zmrzlinu jak k snídani, tak k obědu i večeři. A co vy?
Ten je vlastně velmi jednoduchý, jahůdky si očistíme, omyjeme a dáme do mixéru spolu se všemi ingrediencemi.
Vše spolu rozmixujeme a dochutíme podle vaši chuti. Já mám ráda kyselejší chuť, proto dávám hodně citrusů. Pokud ale preferujete sladší zmrzlinky, přidejte med nebo třetinový cukr.
Poté si zmrzlinu přelijeme do mističek a dáme do mrazáku nejlépe přes noc.
Pak už si jenom vychutnáváme jahodové osvěžení. Dobrou chuť,
M.
Udělejte si v těchto teplých dnech naši domácí jahodovou zmrzku a podělte se o své dojmy.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím