Ředkvičková pomazánka

podle Lukáš Svoboda

Jelikož jsou teď taková vedra,  tak nemáme doma tolik chuť na teplá jídla a nechceme stát u rozpálené plotny. A proto jsem včera k večeři připravila jednoduchou ředkvičkovou pomazánku, která nás perfektně osvěžila.

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Jelikož jsou teď taková vedra, tak nemáme doma tolik chuť na teplá jídla a nechceme stát u rozpálené plotny. A proto jsem včera k večeři připravila jednoduchou ředkvičkovou pomazánku, která nás perfektně osvěžila. Chuťovky ředkvičky, pomazánka, chuťovka, party, snack, svačina European Vytisknout
Porce: 6 Doba přípravy:
Nutriční hodnoty – kalorie – tuk
Hodnocení 5.0/5
( 1 hlasů )

INGREDIENCE

  • 1 svazek ředkviček
  • 2 kostky žervé
  • Svazek pažitky
  • Sůl 
  • Pepř

POSTUP

Nejprve si pořádně omyjeme ředkvičky, které osušíme a nakrájíme na malé kostičky.

Nakrájíme si pažitku.

Do misky si vložíme žervé, které smícháme spolu se solí pepřem a pažitkou.

Nakonec přidáme nakrájené ředkvičky, které promícháme s žervé, dochutíme solí a pepřem pokud je potřeba a podáváme spolu s žitným chlebem. 

Dobrou chuť, 
M. 

Ingredience na ředkvičkovou pomazánku

Ingredience na ředkvičkovou pomazánku
Připravené ingredience na ředkvičkovou pomazánku

Budeme rádi, když nám napíšete, jak vám naše osvěžující a ryhlá ředkvičková pomazánka chutnala.

Mohlo by se Vám také líbit

Zanechte komentář

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím