Tagliatelle s ragů
Předchozí příspěvek
Víkendový super rychlý a jednoduchý oběd. Když nevíte co vařit, tak špagety jsou jasnou jistotou. O víkendu jsou jediné dny, kdy se sejdeme konečně úplně všichni doma, tak mě hned baví vaření o něco více. Maminka mi z obýváku radí jak postupovat s receptem dál a s bráchou v kuchyni rozebíráme dnešní šílené chování lidí. U toho se vždy všichni opravdu zasmějeme.
Nejprve si nakrájíme cibuli a oloupeme mrkev, kterou nastrouháme na struhadle.
Cibulku si zpěníme na troše oleje. Až když bude mít hezkou barvu, přidáme mrkev a spojíme ji spolu s cibulkou. Necháme tak provařit 3 minutky.
Za stálého míchání přidáme mleté maso, které osolíme a opepříme. Snažíme se ho od sebe rozdělit. Z česneku vyndáme klíček a prolisujeme ho k masu.
Když bude maso zatáhnuté, trvá to tak 5-8 minut, přidáme rajský protlak s trochou vody, který chvíli povaříme. Ragů dochutíme solí a pepřem.
Špagety uvaříme v průběhu vaření ragů dle návodu na obalu.
A pak už si tagliatelle spolu s ragů posypeme parmezánem, petrželkou a pustíme se do toho.
Dobrou chuť,
M.
Budeme rádi, když nám napíšete, jak vám Tagliatelle s ragů chutnaly.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím