Trhané vepřové maso
Předchozí příspěvek
Přemýšlíte čím ohromit svou návštěvu? Trhané vepřové maso v Tacos je jasná volba! Servírovat ho můžete jako hlavní chod či chuťovku k vašemu oblíbenému drinku. Za nás doporučujeme podávat spolu s Tequilou Sunrise!
Postup je vlastně strašně jednoduchý.
Smíchejte hnědý cukr, sůl, uzenou papriku, česnek, pepř.
Troubu si předehřejte na 200°C.
Smíchané koření vetřeme do masa a necháme pomalu zatáhnout na pánvi s trochou oleje. Pozor – koření se rádo připaluje.
Po zatáhnutí maso přesuneme do pekáče, dáme do něj nakrájenou červenou cibuli na kostičky a zalijeme ciderem – já použila jablečný.
Přikryjeme alobalem a pečeme 3-4 hodiny na 160-180 stupňů.
Hotové maso poznáte, že se krásně rozpadá. Po vyndání přendáme maso a vidličkami natrháme na vlákna.
Do natrhaného masa přidáme BBQ a ciderový výpek – vše podle vaší chuti.
My si trhaným masem naplnili tacos a udělali máslovou kukuřici!
Věříme, že tímto receptem ohromíte nejen návštěvu, ale i svou drahou polovičku.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím